A PUNT DE FINALITZAR LES SESSIONS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Ja s’han celebrat la major part de les sessions de participació ciutadana i la meitat de les rutes veïnals en el marc de configuració del nou servei de neteja viària, recollida de residus i deixalleria.

En efecte, el dilluns 9 de gener es van realitzar els tres primers tallers de participació ciutadana a l’Edifici Miramar.

Tots els tallers s’han desenvolupat en tres parts. S’han iniciat amb una petita presentació per explicar l’objectiu del procés de participació i descriure els serveis disponibles actualment al municipi pel que fa a neteja. A continuació s’ha realitzat una dinàmica de participació per tal de recollir l’opinió dels assistents sobre el servei de neteja viària i sobre el servei de recollida de residus i deixalleria. En aquest punt els veïns participants han indicat els punts forts i les mancances del servei actual. Per finalitzar el taller, s’han posat en comú totes les propostes i  s’han extret les principals conclusions.

El dijous 12 de gener es va realitzar el segon taller destinat a joves a l’institut Vinyet. En aquest taller van participar 24 alumnes i la dinàmica de participació es va adaptar als requeriments dels estudiants de secundaria.

Durant  la darrera setmana també s’han realitzat les primeres rutes veïnals. El dimarts 10 de gener els veïns -acompanyats d’una dinamitzadora- han passejat per la zona per la zona de Cases Noves i la Llevantina. El dijous 12 s’han fet dues rutes: la del Poble Sec – Pins Vens i la Plana es i la de la zona del Vinyet i Terramar.

Encara sou a temps de participar i fer-nos arribar la vostra opinió a l’últim taller de participació programat pel dia 18 de gener, que començarà a les 18.30h a l’edifici Miramar.

Us podeu inscriure al taller al web participasitgesnet.com/agenda.

Totes les aportacions i propostes rebudes en els tallers i les rutes veïnals es publicaran al web participasitgesnet.com. A la secció Documentació, ja podeu consultar les conclusions de les primeres sessions.