PRESENTACIÓ DE L’ALCALDE

Benvinguts i benvingudes,

Un dels serveis de major importància a Sitges són els serveis de neteja viària, recollida de residus i deixalleria. Serveis que l’Ajuntament vetlla per a que es portin a terme de forma adequada i eficient. La necessitat d’oferir aquests serveis a la ciutadania rau en el manteniment d’uns barris nets i endreçats i en compromís amb el medi ambient.

Amb la finalització del contracte dels serveis de neteja viària, recollida de residus i deixalleria entre l’Ajuntament de Sitges i l’empresa concessionària, s’obre una ocasió per refermar els aspectes positius de l’actual servei i millorar els punts febles.

Davant aquesta oportunitat, l’Ajuntament de Sitges vol oferir a la ciutadania la possibilitat de ser partícips de la configuració del nou servei de neteja viària, recollida de residus i deixalleria. Comença així un procés de participació obert a tots els sitgetans i sitgetanes, del qual trobareu tota la informació en aquesta web. En aquest mateix portal podreu estar al dia les accions que la ciutadania tindrà a l’abast per dir-hi la seva, també us podreu inscriure als tallers de participació i a les rutes veïnals que es programaran al nucli de Sitges, Les Botigues i Garraf.

Finalment només em resta, com a alcalde de Sitges, convidar a tothom a participar en aquesta fase d’avaluació del servei actual de neteja viària, recollida de residus i deixalleria i animar a l’aportació de propostes de millora pel futur servei, que ens afecta a tots en més o menys mesura.

Aprofito per adreçar-vos, una vegada més, la meva sincera salutació.

Miquel Forns
Batlle de Sitges