PUBLICADES LES DATES DEFINITIVES DELS TALLERS PARTICIPATIUS

Ja es poden consultar les dates en les que es desenvoluparan els tallers de participació per configurar el nou servei de neteja viària, recollida de residus i deixalleria.

Des de l’apartat agenda al web http://participasitgesnet.com, es pot accedir al calendari dels tallers participatius programats els quals es realitzaran durant els mesos de desembre i gener. Per a inscriure’s només cal clicar sobre el taller on es vol participar i complimentar el formulari que apareixerà.

Els tallers de participació es realitzaran a l’edifici Miramar i tindran una durada aproximada d’unes dues hores.

 

UN PROCÉS PARTICIPATIU PRESENCIAL I VIRTUAL

Durant les darreres setmanes s’han realitzat les visites-entrevistes informatives a entitats i associacions de la vila, per tal de presentar-los directament el projecte i explicar-los quines accions es duran a terme en el procés participatiu.

També s’han detallat les vies de participació de que disposarà la ciutadania per a poder participar. Entre elles, es realitzaran accions presencials, com els tallers participatius i les rutes veïnals; i també les accions de participació virtual que es troben recollides al web http://participasitgesnet.com , com el qüestionari on-line, el mapa participatiu i la bústia de suggeriments.

Per gaudir d’un nou i millorat servei de neteja es convida a tota la ciutadania a participar en aquest procés i aportar les seves opinions i idees.